fbpx

Materialen

Ben je een tegelzetter, vakman of ga je zelf aan de slag met het betegelen van je badkamer? Dan mag het juiste gereedschap natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben een compleet assortiment aan materialen voor tegelwerk. Van lijm tot voegsel. Van hoekprofielen tot tegelsnijders.

Verschillende tegel toebehoren, voor ieder wat wils

Middag Badkamers & Tegels is naast een winkel voor particulieren, ook dé winkel voor vakprofessionals. Tegelzetters en aannemers vinden bij ons alles wat ze nodig hebben om vloertegels en wandtegels te verwerken. Tegelkruisjes, levelsystemen, lijmkammen, lijm, voegsel of hoekprofielen… wij hebben het. Of wat dacht je van tegelsnijders? Die hebben we ook.

Materialen bij Middag Badkamers en Tegels

Ook voor voegsel, lijm, egaline en kit ben je bij ons aan het juiste adres in Leerdam. Twijfel je over welke kleur voeg je nodig hebt? Of welke tegellijm je nu het beste op jouw ondergrond kunt gebruiken? Wij staan altijd voor je klaar met advies.

Tegelgereedschap

In onze winkel vind je een vast assortiment aan tegelgereedschap van het merk RUBI. Van tegelsnijders tot zuignappen en van zaagmachines tot mixers. Alle gereedschappen kun je kopen in onze tegeloutlet in Leerdam. Een bezoekje aan de showroom is wel zo fijn als je de gereedschappen in het echt wilt bewonderen en meteen wilt meenemen.

Kom bij ons langs

Heb je de toebehoren en gereedschappen meteen nodig? Kom deze dan ophalen bij ons in Leerdam. Als je ons vooraf even laat weten wanneer je komt, zorgen we dat alles voor je klaar staat. Scheelt jou weer tijd.

X