fbpx

Waar staan wij voor bij Middag Badkamers & Tegels.

Kwaliteit

Zonder twijfel kwaliteit. Een behoorlijke open deur dat begrijpen wij. Maar kwaliteit staat bij ons bovenaan ons eisenlijstje voor onze leveranciers.

Prijs

Op nummer 2 staat prijs. Voor ons is prijs één van onze sterkere punten. Wij willen een zo compleet mogelijke badkamer aan kunnen bieden tegen een scherpe prijs. Natuurlijk zijn er ook luxere en duurdere opties, maar we willen in ieder geval een complete badkamer aan kunnen bieden vanaf € 2.499. In de btw.

Ja, dat is écht compleet. Dus met douche, douchwand, wastafelcombinatie, spiegel, kranen, toilet én tegels. Écht het complete plaatje. Heb je een groter budget en wil je een spa-beleving creëren? Ook dán ben je bij ons aan het juiste adres. Kortom, wij gaan ervoor dat we altijd iedereen kunnen voorzien van een badkamer passend bij hun wensen én budget.

Onze waarden

Voor ons is het héél belangrijk dat iedereen een fijn gevoel overhoudt aan de aankoop van hun badkamer bij ons. Wij streven er naar dat iedereen met een lach op zijn gezicht onze winkel uitloopt. En met een fijn gevoel napraat over onze service. We maken met alle liefde een 3D tekening voor je, zodat je precies weet hoe jouw badkamer eruit komt te zien. We stellen een offerte op maat voor je op. En nemen uitgebreid de tijd voor je om al je vragen te beantwoorden.

Samengevat staat Middag Badkamers en Tegels voor; Verbindend, vernieuwend, verrassend, vriendelijk en kwalitatief.

Waarden

Kwaliteit
100%
Prijs
90%
Tevredenheid
100%
X